Keskiviikko, 26.09.2018, 02:52 | Welcome Gäst | Sign Up | Login
Main » 2014 » Huhtikuu » 21 » Toimimme Suomessa sekä Venäjällä
23:22
Toimimme Suomessa sekä Venäjällä

 

Tarjoamme juridisia palveluja niin yrityksille kuin yksityisille henkilöille. Toimintamme painopistealueita ovat liikejuridiikka, yhtiö- ja sopimusoikeus, vahingonkorvausoikeus, yritysjärjestelyt, rakentamis- ja asunto-oikeus sekä verotus. 

Palvelemme myös yksityisasiakkaita niin perhe- ja perintöoikeuden alalla kuin riita- ja rikosasioissa. Hoidamme oikeudenkäyntejä myös Venäjällä, lisää laadimme asiakirjoja, annamme lausuntoja sekä tarjoamme lainopillista neuvontaa. 

Erityisalueena Venäjä ja Suomi-Venäjä.

Views: 1893 | Added by: адвокат-К | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]